A 5-a aniversare!

14 octombrie 2019

Anul acesta Centrul de Reabilitare Medicală „Neokinetica” sărbătorește a cincea aniversare. Cu această ocazie, vrem să împărtășim cu Voi cele mai frumoase gânduri și urări de bine.

În acești ani de activitate am reușit multe, însă ferma convingere că avem spațiu de creștere, ne oferă curajul de a munci cu entuziasm în continuare, întru dezvoltarea profesională.

Tuturor foștilor pacienți le mulțumim pentru apreciere și răbdare. Le urăm sănătate, bucurie și pace sufletească. Sperăm să nu ne mai întâlnim la recuperare (în sensul bun al cuvântului), doar la o cafea și o vorbă bună.

Pacienților curenți le spunem: „Capul sus și mergem înainte!”. Suntem siguri că Veți obține rezultate frumoase, doar să credeți în propriile puteri așa cum noi credem în Voi. Admirația noastră pentru efortul Vostru depus zi de zi este indispensabil în continuă creștere.

Potențialilor pacienți: Vă îndemnăm să Vă schimbați odată și pentru totdeauna calitatea vieții! Nu Vă împăcați cu durerile zilnice. În mâinile specialiștilor noștri viața va prinde alte culori!

Colegilor și tuturor care au participat la fortificarea și consolidarea „Neokineticii”, le aducem sincere mulțumiri. Umăr la umăr am depus o muncă colosală. Competența, dăruirea de sine, experiența bogată, grija față de pacienți, sunt calități care Vă definesc! Sunteți mai mult decât buni specialiști, sunteți cei care aduceți salvare și speranță în viața pacienților.

La mulți ani, #neokinetica !

A 5-a aniversare!