Acum și în Republica Moldova!

9 decembrie 2014

Centrul medical Neokinetica este primul centru privat specializat în reabilitare medicală complexă, introducând pe piața locală un spectru larg de servicii de reabilitare medicală la standarde europene.

Conform studiilor Organizației Mondiale a Sănătății, medicina de reabilitare este una dintre cele trei ramuri fundamentale ale practicii medicale. Alături de medicina profilactică și cea terapeutică, medicina de reabilitare contribuie substanțial la starea de sănătate și calitatea vieții oamenilor.

În condițiile în care medicina de reabilitare a cunoscut o dezvoltare vertiginoasă la scară mondială, Republica Moldova, conform datelor statistice din ultimile două decenii, a înregistrat o stagnare a sectorului serviciilor medicale de reabilitare. La nivel național, doar a cincea parte din persoanele care necesită asistență medicală de reabilitare, pot beneficia de astfel de servicii.

Centrul medical Neokinetica este primul centru privat specializat în reabilitare medicală complexă, introducând pe piața locală un spectru larg de servicii de reabilitare medicală la standarde europene, în următoarele domenii:

- Reabilitare neurologică

- Recuperarea medicală în patologia coloanei vertebrale

- Recuperare posttraumatică și ortopedică

- Recuperare reumatologică

- Recuperare neurologică și ortopedică la copii

- Sport și Frumusețe

Programele de reabilitare medicală și terapie fizică, elaborate de către specialiștii centrului, se bazează, în primul rând, pe evaluarea globală a condițiilor individuale ale fiecărui pacient. Specialiștii centrului creează programe specifice și algoritmi de reabilitare individuali pentru pacienții care au suferit atacuri cerebrale și necesită tratament recuperator specific, pacienții cu diverse patologii ale coloanei vertebrale, persoanele care se confruntă cu urmările unor traume sau accidente cu sechele și pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale și necesită programe de specialitate pentru restabilirea funcționalității corpului.

Tratamentul recuperator, bazat pe o abordare personalizată, dar și pe siguranța vieții pacientului, cuprinde atât aspectele fizice, cât și cele emoționale ale reabilitării. Echipa de specialiști a centrului se concentrează pe satisfacerea nevoilor pacienților, tratându-i cu grijă și empatie, atât pe pacienți, cât și pe membrii familiile lor, scopul final al terapiei recuperatorii fiind îmbunătățirea calității vieții acestora. De exemplu, în cazul persoanelor cu deficiențe locomotorii, urmărim redarea cât mai rapidă a independenței funcționale.

În cazurile de recuperare după atac cerebral, traume sau intervenții chirurgicale, centrul de reabilitare medicală Neokinetica intervine printr-o echipă multidisciplinară pentru a furniza servicii specifice de specialitate, utilizând o gamă variată de tehnici și echipamente moderne, aplicate numai la indicaţia medicului reabilitolog și a kinetoterapeutului curant.

Telefon pentru programări la consultație 022 103 103.

În perioada 10 martie - 30 aprilie, consultația kinetoterapeutului este gratuită. Detalii aflați aici.

Acum și în Republica Moldova!