Din 16 pînă în 31 martie 2020 Neokinetica nu va activa!

16 martie 2020

În contextul ultimelor știri privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19 în Republica Moldova, suntem nevoiți, cu regret, să vă anunțăm despre decizia de a sista, temporar, activitatea centrului Neokinetica.

Prin urmare, din ziua de azi, 16 martie până în data de 31 martie 2020, inclusiv, ne vom conforma cu prevederile Hotărârii nr. 9 din 15 martie 2020 a Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică.

Totodată, Vă comunicăm:

1. Nu au fost efectuate nici o consultație și nici o ședință de recuperare planificată pentru ziua de azi.

2. Toți pacienții au fost anunțați de dimineață despre anularea ședințelor planificate până în data de 31 martie 2020. Circa 510 vizite anulate în total.

3. Angajații clinicii au întreprins măsuri de curățare și dezinfectare a spațiilor și echipamentelor de lucru.

4. A fost emis un ordin intern cu privire la sistarea temporară a activității centrului până în data de 31 martie 2020, inclusiv.

5. Pe parcursul perioade menționate, angajații centrului Neokinetica au fost îndemnați să stea izolați la domiciliile lor, să reducă ieșirile din casă și să urmeze indicațiile administrației și a autorităților.

Vă informăm că recepția centrului Neokinetica va activa în această perioadă la distanță, cu acces deplin la poșta electronică și telefon.

După anularea interdicțiilor de activitate o să revenim cu un comunicat prin care o să informăm despre reluarea activității centrului de reabilitare medicală Neokinetica.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă îndemnăm să stați acasă, să nu neglijați solicitările autorităților și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi.

Din 16 pînă în 31 martie 2020 Neokinetica nu va activa!