Programul de dezvoltare fizică armonioasă a fost relansat!

30 aprilie 2018

Programul „Iepurașul Năzdrăvan” este constituit din 8 ședințe de grup pe lună, care se vor desfășura Luni și Joi, sâptămânal, și vor avea o durată de 50 de minute fiecare.

În cadrul acestui program, ghidați de kinetoterapeuții noștri, copiii învață să fie disciplinați și să devină adepți ai unui mod de viață sănătos, să lucreze în echipă, să-și dezvolte capacitatea de concentrare, dar mai ales, tonusul muscular. În plus, în timpul desfășurării antrenamentelor, kinetoterapeuții pot remarca (și corecta) eventuale predispuneri sau deficiențe ale dezvoltării fizice.

Prin dezvoltare fizică se subînțelege un proces dinamic de creștere, prin majorarea taliei, masei corpului, dezvoltarea fiecărui segment aparte a corpului etc. și maturizarea biologică a copilului în anumite perioade ale copilăriei.

Metode și tehnici utilizate:

- exerciții pentru dezvoltarea fizică generală: forță, viteză, rezistență, mobilitate, îndemnare;

- exerciții de gimnastică artistică: sărituri, acrobatică;

- exerciții de gimnastică ritmică: mânuirea obiectelor;

- jocuri sportive și dinamice.

În cadrul orelor vor fi utilizate materiale auxiliare și ajutătoare ca: saltele, bastoane, mingi, cercuri, spalier de gimnastică, corzi, trambulină elastică, gantere, benzi elastice, etc.

Mamici și tătici, grăbiți-vă să vă înscrieți copilașii! Numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să vă înregistrați online pentru ședința de probă care este GRATUITĂ,

https://goo.gl/forms/ZnQbUsx0HLZ66sEH3


Vârsta: 4 – 6 ani

Când: Fiecare zi de Luni și Joi, ora 18:00

Unde: Neokinetica, bd. Mircea cel Bătrân 33/3

Durata programului: Lunar (8 ședințe).

Preț program (abonament) - 600 lei.

Preț vizită per ședință – 100 lei.

Mai multe detalii la numărul de telefon 022 103 103.

Programul de dezvoltare fizică armonioasă a fost relansat!