Am lansat serviciul de consiliere online!

7 mai 2020

Scopul acestui proiect este de a facilita accesul pacienților la consultații de specialitate prin intermediul tehnologiilor IT. Astfel, vei economisi timp și vei exclude deplasarea către centrul nostru, în special în contextul epidemiologic actual.

Pentru cine este acest serviciu?

Orice persoană care are nevoie de o consultație a medicului reabilitolog, neurolog-pediatru, a kinetoterapeutului, psihologului sau a unui logoped, poate apela la numărul 022 103 103 pentru a face o programare pentru o ședință de consiliere. Noul serviciu este destinat persoanelor ce se confruntă cu o problemă de sănătate și care necesită un tratament recuperator cu proceduri kinetoterapeutice, fizioterapeutice, de terapie manuală sau masaj.

La serviciul de consiliere gratuită pot apela atât persoanele care locuiesc în mun. Chișinău, cât și cele din alte orașe și raioane ale țării sau chiar de peste hotare.

Cum poți beneficia de o consiliere online?

Urmează acești pași și beneficiază de consultație:

1. Programează-te la numărul de telefon 022 103 103, disponibil de Luni - Vineri, între orele 9:00 și 18:00, Sâmbătă - între 9:00 și 14:00.

2. Primește de la noi datele necesare pentru conexiunea audio-video cu specialistul nostru.

3. Pentru comunicare o să ai nevoie de un laptop cu cameră video, un smartphone sau o tabletă. Asigură-te că ai o conexiune bună la internet.

4. În ziua și ora programată va avea loc consilierea online în cadrul căreia specialistul îți va oferi întrebări despre simptome, istoricul medical, va analiza rezultatele investigațiilor pe care le ai (după caz), va evalua starea de sănătatea și va veni cu indicațiile medicale, inclusiv cu tratament medicamentos (la necesitate), sfaturi de rigoare și recomandări.

5. Dacă ai ales să beneficiezi de consiliere telefonică, la ora programată, vei fi apelat de specialistul nostru.

Apelează la numărul 022 103 103 sau scrie-ne pe pagina de facebook pentru a afla mai multe detalii sau pentru a primi instrucțiuni detaliate.

În perioada 7 - 16 mai serviciul de consiliere online va fi oferit GRATUIT. Grăbiți-vă să beneficiați de această ofertă!

Fiți sănătoși!

#StațiAcasă

ATENȚIE!

Pentru informații despre COVID-19 apelează Linia Verde a ANSP – 0 800 12300

Pentru urgențe apelează 112

Am lansat serviciul de consiliere online!