Programul "Dezvoltare fizică armonioasă" pentru copii de vîrstă preșcolară

12 noiembrie 2014

Centrul de reabilitare medicală Neokinetica începe formarea grupelor pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani, pentru frecventarea orelor de grup în cadrul programului "Dezvoltarea fizică armonioasă".

Orice copil de vîrstă preșcolară, dar și cei din clasele primare, au nevoie de activități fizice specifice și organizate, pentru ca dezvoltarea lor să fie corectă și armonioasă. Neokinetica oferă posibilitatea copiilor dvs. să petreacă activ 45 min. orientate pentru dezvoltarea lor fizică, pline de mișcare și distracții. Programul "Dezvoltare fizică armonioasă", include un set de exerciții care sunt realizate cu ajutorul și sub supravegherea specialiștilor noștri, în concordanță cu necesitățile și specificul fiecărei vârste.

Programul se va desfășura în sala de kinetoterapie pentru copii a centrului de reabilitare medicală Neokinetica, în zilele de marți și joi. Grupele sunt formate din 5-6 copii, cu aproximativ aceeași vârstă.

Graficul ședințelor de grup: Luni și Vineri între orele 17:00 – 18:00 – copii cu vârsta de la 3 până la 5 ani; Marți și Joi între orele 18:00 – 19:00 – copii cu vârsta de la 6 până la 8 ani.

Prețul programului: 300 lei / 8 ședințe

Telefon pentru programări: 022 103-103

Programul "Dezvoltare fizică armonioasă" pentru copii de vîrstă preșcolară