Primăvara începe cu programul pentru copii "Elefantul Colorat"

1 martie 2018

Din această primăvară, lansăm Programul de Art Terapie pentru copii „Elefantul Colorat”, care este constituit din 8 ateliere tematice.

Începând cu 6 martie, lansăm Programul de Art Terapie pentru copii „Elefantul Colorat” și invităm copilașii să dea frâu liber emoțiilor și creației, învâțându-i în felul acesta, să se exprime. Programul este constituit din 8 ateliere tematice. Atelierele se vor desfășura timp de 2 luni, sâptămânal, și vor avea o durată de 50 de minute fiecare. Acestea sunt coordonate de un psiholog care urmăreşte, în primul rând, să faciliteze dezvoltarea personală a copilului, referindu-se la toate aspectele de ordin funcţional - cognitiv, emoţional, comportamental, etc.

Atelierele de Art Terapie „Elefantul colorat” vor deprinde copiii să devină încrezători în forţele proprii, să comunice şi să relaţioneze cu cei din jur, să se exprime, să îşi dezvolte memoria și atenţia, să se elibereze de emoţiile negative, să îşi dezvolte abilitățile artistice sau să îşi descopere telentele ascunse, ceea ce va duce, în timp, la împlinirea personală şi, uneori, la vindecarea emoţională.

Dacă aveți copilași cu vârstele cuprinse între 4-6 ani și vreți să-i antrenați într-o activitate interesantă care îi va învăța să își descopere creativitatea, vă invităm să luați parte, în ziua de marți, 6 martie, la primul Atelier gratuit de Art Terapie întitulat „Mărțișor”. În cadrul Atelierului, copiii vor fi antrenați în diverse activități ce susțin dezvoltarea motricității fine, a concentrației și implicit, a limbajului. Primul Atelier, cum se poate deduce sugestiv din denumire, va avea în prim plan tema Mărțișorului, iar copiii vor învăța aici și să le confecționeze.

De asemenea, fiecare participant al primului atelier va primi un cadou și participând la o tombolă, va avea șansa să câștige un abonament gratuit pentru întreg program!

Mamici și tătici, grăbiți-vă să vă înscrieți copilașii! Numărul de locuri este limitat.



Vârsta: 4 – 6 ani

Când: 6 martie 2018

Unde: Neokinetica, bd. Mircea cel Bătrân 33/3

Durata programului: 2 luni (8 săptamâni).

Prețul programului “Elefantul Colorat” (abonament pentru 8 ateliere) - 500 lei

Preț vizită per atelier – 100 lei.

Mai multe detalii la numărul de telefon 022 103 103.

Primăvara începe cu programul pentru copii "Elefantul Colorat"